Proba practica, suspendata din cauza visculului

25 Jan 2012

Recomanda | 1 comentarii

Stire

Marimea fontului Smaller font Bigger font 1716 vizualizari

Proba practica a examenului pentru obtinerea permisului auto nu va mai avea loc miercuri si joi, in Capitala, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Aspirantii la permisul de conducere pot rasufla usurati. Prefectura Bucuresti a suspendat proba practica miercuri si joi, astfel ca persoanele programate in aceste zile nu vor mai sustine testul.

Decizia a fost luata de Prefectura Capitalei in baza prevederilor articolului 4 alineatul 4 din Ordinul Ministrului Administratiei si Internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru ob?inerea permisului de conducere.

Masura ar putea fi prelungita si in zilele urmatoare daca se mentin conditiile meteo nefavorabile. Cei care nu au sustinut proba practica se pot reprograma in orice alta zi lucratoare, intre orele 8.00 si 20.00, la sediul Serviciului regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor Bucuresti.

 

Comentarii

  • 29 ian. 2014 | 5:26 Stefanescu Magda

    Cum se procedeaz? pt reprogramare la examenul practic auto? Se merge iar la Pipera ??

Adauga un comentariu

Cauta in legislatia rutiera

Chestionare auto

30 de chestionare auto

Daca deja ai citit Legislatia Rutiera si vrei sa faci chestionare auto 2012 si 2013 poti sa incepi chiar acum alegand un chestionar din cele pregatite de noi:

Pentru a face cel putin 22 de raspunsuri corecte la fiecare chestionar iti recomandam sa inveti mai intai Legislatia Rutiera.

Chestionare auto pe categorii

19 de categorii de intrebari