Stire

Chestionare Ilioara (pentru verificarea cunostintelor de legislatie rutiera). Categoria B.

Ilioara S.A., Bucuresti, editura Shik
Realizata de Ilioara S.A., aceasta culegere cuprinde 28 de chestionare auto predefinite alcatuite dupa modelul chestionarelor ce se sustin la examenul auto.Prima parte: Lucrarea de fata are o abordare prietenoasa a legislatiei, explicand practic diferite pasaje din lege intr-o maniera comuna. Indicatoarele rutiere sunt si ele explicate, pentru ca soferii sa stie ce au de facut la intalnirea fiecaruia dintre acestea. Practic prima parte a cartii este o legislatie rutiera pe intelesul tuturor, sparta in paragrafe si cu ilustratii (ilustratiile sunt de fapt indicatoare rutiere) pentru a face cititul cat mai usor si placut.

A doua parte: Cea de-a doua parte a cartii cuprinde 426 de intrebari grila cu raspunsuri pentru verificarea cunostintelor de legislatie rutiera a viitorilor soferi. Aceste teste auto sunt ordonate pe categorii de legislatie, putand fi facute in paralel cu parcurgerea legislatiei rutiere.

Odata parcursa legislatia rutiera, cartea de fata reprezinta un exercitiu foarte bun inainte de examen: cuprinzand si legile si indicatoarele explicat, precum si intrebarile de verificare a cunostintelor.

Data: 13 Oct 2009