Stire

Codul rutier. Intrebari si teste (pentru obtinerea permisului de conducere auto) 2008-2009

Editura National, 2008-2009, Bucuresti

Ultima carte de la National! Spre deosebire de editiile precedente, aduce chestionarele auto conform ultimelor modificari legislative. In plus, sunt chestionare auto in concordanta cu chestionarele Politiei Romane.

Mai concret, cartea de fata este completata tinand cont de noua legislatie rutiera din Romania. In cuprinsul acesteia puteti regasi subiecte si abordari precum: Ordonanta de urgenta a guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cu toate completarile la zi; Regulamentul de aplicare al Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002; un capitol privind raspunderea contraventionala - amenzi, puncte de penalizare, permisul de conducere sau dovada inlocuitoare, certificatul de inmatriculare sau de inregistrare ori dovada de inlocuire, imobilizarea unui vehicul.

In plus, cartea ofera si o anexa a indicatoarelor, precum si trei capitole noi, referitoare la conducerea preventiva si ecologica, notiuni de mecanica si masuri de prim ajutor.

Ultima sectiune este destinata exclusiv intrebarilor actualizate si testelor pentru verificarea cunostintelor. Acestea sunt urmate de grila de raspunsuri

Cartea se livreaza cu un CD gratuit si o harta a indicatoarelor.

Data: 07 Dec 2009