Semnalizare in sensul giratoriu

Incarcare video player...
0 din 5 (0 voturi)
5224 afisari

 

        Din respect pentru ceilalti conducatori auto, desi Codul Rutier nu impune, este recomandat ca soferul unui automobil care se deplaseaza in sensul giratoriu, sa activeze instalatia de semnalizare – stanga.

 

Comentarii

  • 28 feb. 2014 | 10:58 Maris Alin

    Domnilor !!!!!! regulile si semnalizarea nu se fac "din bun simt" poate in capul vostru, sau din presupunerile voastre , sunt reguli care se respecta, nu poti semnaliza ca un looser stanga in momentul in care intri in sens giratoriu ca un bou, si te deplasezi spre dreapta, nu schimbi sens nici directie de mers, mai mult ca boii semnalizezi stanga din "bun simt" si iesi spre dreapta . Cine dracu v a dat permisul "militianul care n a fost vreodata in sens giratoriu numai in Caracal ?" si instructorul care v a invatat, ce stia ?, tot o Tara de bananieri ramanem in momentul in care circulam "Voi ii spuneti din bun simt" , eu ii spun PROSTIE. Semnalizarea out se face dreapta sa se stie de toata Lumea ca iesi din sens in rest te poti invarti ca prostul in sensul giratoriu si fiindca "NU se schimba nimic in conduita Ta" nu trebuie sa semnalizezi !!!!!!!!. Explicatile si taranilor care sunt Instructori Hauto , si care n au habar de cum se circula in civilizatie, doar intre carute, cum se circula. In rest e jale daca voi faceti civilizatie.

  • 16 oct. 2013 | 2:42 Alex

    Daca 'bunul simt' impune semnalizarea stanga (in conditiile in care sensul de deplasare NU se schimba), poate ca acelasi 'bun simt' ar trebui sa OBLIGE soferii sa semnalizeze dreapta atunci cand vor sa iasa din giratoriu (schimband sensul de deplasare) sau sa schimbe banda de deplasare.

Adauga un comentariu