10 pasi catre permis

Pasul 1 - Conditii preliminare

Pasul 5 - Testul auto preliminar

Conform noilor reglementari, inaintea inceperii pregatirii practice (adica a orelor de condus) elevii inscrisi la o scoala de soferi sau la un instructor autorizat trebuie sa aiba niste cunostinte minime legislative. In acest sens se sustine un test la sediul scolii de soferi pentru verificarea cunostintelor teoretice.

De regula se administreaza teste de 26 de intrebari (similare cu cele de la examenul auto - proba pe calculator), din care elevul trebuie sa cumuleze minim 15 puncte (pentru a putea incepe pregatirea practica). In functie de scoala de soferi testul v-a fi sustinut in formatul vechi (adica pe hartie) sau in formatul nou (pe calculator). Dovada promovarii testului cu minim 15 puncte va fi depusa la dosarul auto, alaturi de restul documentelor.

Pasul precedent Pasul urmator

Cauta in legislatia rutiera

Chestionare auto

30 de chestionare auto

Daca deja ai citit Legislatia Rutiera si vrei sa faci chestionare auto 2012 si 2013 poti sa incepi chiar acum alegand un chestionar din cele pregatite de noi:

Pentru a face cel putin 22 de raspunsuri corecte la fiecare chestionar iti recomandam sa inveti mai intai Legislatia Rutiera.

Chestionare auto pe categorii

19 de categorii de intrebari